Carparkers Parkeersystemen Semi Automatisch

semi-automatische parkeersystemen

Ruimte is schaars.
Ruimte voor parkeren ook.
Semi-automatische parkeersystemen kunnen een oplossing bieden.

Bij een semi automatische parkeersysteem parkeren gebruikers zélf in en uit op het parkeersysteem, bijvoorbeeld op een parkeerlift, een parkeersysteem platform of een combilift.

tel.: 040 20 403 58

Hoe werkt een semi-automatisch parkeersysteem?

Een semi-automatisch, ook wel genoemd een halfautomatisch parkeersysteem, maakt het mogelijk om meerdere auto’s boven of naast elkaar te parkeren. Hierdoor creëert men meer parkeercapaciteit. Gebruikers parkeren hun auto zelf in en uit. De bestuurder rijdt zijn auto op een platform. Een volgende gebruiker laat het systeem stijgen en parkeert zijn auto daar onder. Car Parkers Nederland levert een 30-tal semi-automatisch uitvoeringen, waarmee men volwaardige parkeerplaatsen kan realiseren.

Het voordeel van semi-automatische parkeersystemen

Meer parkeercapaciteit:

  • of meer auto’s op hetzelfde oppervlak
  • of minder ruimte nodig voor een zelfde aantal parkeerplaatsen
  • bedrijfszeker
  • kostenefficiënt

Soorten semi-automatische parkeersystemen

Car Parkers Nederland heeft een ruim aanbod aan semi-automatische parkeersystemen. Grofweg zijn onze systemen in drie soorten onder te verdelen: de ParkLift, de CombiLift en het parkeerplatform.

Parklift 340 Semi Automatisch Parkeersysteem

ParkLift

De compacte ParkLift biedt de mogelijkheid om, middels een liftsysteem, auto’s boven elkaar te stapelen. Wanneer u uw auto geparkeerd heeft in de lift, kan de eerstvolgende gebruiker uw auto laten stijgen om zijn of haar auto eronder te parkeren. Afhankelijk van het type systeem kan de auto horizontaal of onder een lichte hellingshoek geparkeerd worden.

Combilift 543 Semi Automatisch Parkeersysteem

CombiLift

De CombiLift is een één- twee- of drielaags semi-automatisch parkeersysteem. Doordat de lift horizontaal en verticaal kan bewegen, kunnen auto’s zowel boven als onder elkaar geplaatst worden. Hierdoor wordt de beschikbare ruimte optimaal benut. Een groot voordeel van de CombiLift is dat gebruikers onafhankelijk van elkaar hun auto kunnen parkeren.

Parkeerplatform 501 Semi Automatisch Parkeersysteem

Parkeerplatform

Onze parkeerplatformen zijn zijwaarts of in de lengterichting verschuifbaar. Met een druk op de knop worden parkeerplaatsen die bezet zijn aan de kant geschoven. Op deze manier worden extra parkeerplaatsen gecreëerd.

Kwalitatief hoogwaardige parkeersystemen

Al onze semi-automatische parkeersystemen komen van de Duitse producent Wöhr Auto-Parksysteme. Wöhr is al jarenlang een wereldwijde speler op het gebied van parkeersystemen. De service van Car Parkers Nederland gecombineerd met de Duitse degelijkheid van Wöhr, maakt dat wij keer op keer kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare parkeersystemen leveren. Naast het leveren en installeren, kunt u bij Car Parkers Nederland ook terecht voor onderhoudswerkzaamheden aan het systeem of voor hulp bij storingen.

Ook een semi-automatisch parkeersysteem?

Bent u enthousiast geworden en heeft u interesse in een semi-automatisch parkeersysteem? Of bent u benieuwd wat Car Parkers Nederland voor u kan betekenen? Neem dan contact op. Bel ons op 040-2040358 of vul ons contactformulier in.