Pr Image Pl450

BIM

Building Information Modeling

Building Information Modeling (BIM) is een planningsmethode voor het weergeven van gebouwen in een intelligent digitaal 3D-bouwmodel met alle relevante informatie gedurende hun gehele levenscyclus. Met BIM verandert de manier waarop gebouwen, infrastructuur en voorzieningen worden gepland, ontworpen, gebouwd en beheerd. Met de implementatie van Building Information Modeling (BIM) heeft WÖHR een grote stap gezet richting de toekomst. In Nederland levert Car Parkers Nederland BIM data van Wöhr parkeersystemen aan architecten, opdrachtgevers en partners. Hiermee kunnen architecten en planners een parkeersysteem eenvoudig kunnen invoegen in een 3D-gebouwmodel. De schaalbare BIM 3D-modellen van Wöhr parkeersystemen kunnen direct in het planningsproces worden geïntegreerd.

3D-planningbestanden in BIM formaat zijn op dit moment al leverbaar voor ParkLifts 405, 450 en CombiLifts 551, 552, 542, 543. Hiermee stellen we architecten in staat om BIM data voor Wöhr parkeersystemen eenvoudig te verwerken in ontwerpen en plannen. Wöhr werkt de komende tijd aan de realisatie van een uitgebreide BIM-bibliotheek van alle parkeersystemen. Bekijk hier de video over Wöhr BIM Models.

Ontvangt u graag meer informatie over BIM of een BIM bestand van één van onze parkeersystemen? Stuur s.v.p. een e-mail aan [email protected]