carparkers-nieuws-112015

parkeerprobleem oplossen

Car Parkers pakt parkeerprobleem aan!

Parkeerproblemen zijn dagelijkse kost. Het creëren van parkeerplaatsen is een belangrijke (beperkende) factor geworden in het ontwikkelen van vastgoed. De vraag ‘hoe creëer ik voldoende parkeerplaatsen, hoe voldoe ik aan de geëiste parkeernorm’ stelt bouwend Nederland regelmatig voor parkeerproblemen. Omdat met ‘het trekken van witte strepen op de vloer’ lang niet altijd het gewenste resultaat geboekt wordt, komt Car Parkers Nederland steeds vaker in beeld.

parkeerprobleem wordt parkeeroplossing

Een mechanisch parkeersysteem kan een parkeeroplossing bieden. Met parkeersystemen worden meer parkeerplaatsen gemaakt door een efficiëntere benutting van de ruimte, hetgeen een parkeerprobleem kan oplossen.

voorbeeld oplossing voor parkeerproblemen

Het meest aansprekende voorbeeld is een auto op een liftplatform plaatsen, het platform laten stijgen en daar een tweede auto onder parkeren. Door een bouwkundige aanpassing blijft het toch mogelijk om onafhankelijk van elkaar te kunnen in- en uitparkeren.
Met parkeersystemen kan het groeiende parkeerprobleem worden verholpen. Voor praktisch ieder parkeerprobleem hebben wij een oplossing.

Klik hier voor meer informatie over parkeerproblemen.

Combilift - Autohefunit - Parkeerlift - ParkeeroplossingParkeersystemen