Autohefunit

autolift

Een autolift, oftewel autohefunit, is een eenvoudige oplossing om ruimte te besparen bij het parkeren van een of meerdere auto’s. Vaak is het stationeren van een voertuig een dusdanig groot probleem dat een autolift een doeltreffende oplossing biedt.

Hoe werkt een autolift?

Een autolift is een eenvoudige manier om de parkeercapaciteit te vergroten. Met een autolift worden auto’s letterlijk boven elkaar ‘gestapeld’, zonder gebruik van een ruimte verslindende hellingbaan.

Een autolift werkt als volgt: De bestuurder van de eerste auto parkeert het voertuig op het platform van de lift. Vervolgens kan deze bestuurder de lift laten dalen of juist stijgen, zodat er ruimte gecreëerd wordt voor een volgende gebruiker.

De tweede gebruiker van de autolift laat het platform eventueel weer stijgen zodat hij zijn auto op de extra verdieping van de lift kan parkeren.

Verticale autoliften

Een verticale autolift beweegt alleen van boven naar beneden en van beneden naar boven. Kies voor een lift met twee verdiepingen als u bijvoorbeeld uw auto onder de grond wilt parkeren. Uw auto staat dan netjes en veilig uit het zicht.

Voor particulieren en bedrijven

Een autolift is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Particulieren maken vaak gebruik van een verticale autolift, die twee of wellicht meer auto’s van een parkeerplek kan voorzien.

Ook voor bedrijven is een autolift een ideale oplossing. In bijvoorbeeld een drukke stad hoeft men minder te investeren in dure grond voor parkeergelegenheid. Een autolift is de investering dus zeker waard.

Neem contact op voor een autolift op maat

Benieuwd naar de autoliften die Car Parkers Nederland biedt? Neem contact met ons op via 040 20 403 58, mail naar [email protected] of vul het contactformulier hiernaast in en wij helpen u graag verder voor een passende parkeeroplossing.