loading

loading

16 Pl 405 Qt 2

parkeersystemen

parkeersystemen, de toekomst?

Het realiseren van parkeerplaatsen is een belangrijke beperkende factor geworden in het ontwikkelen van vastgoed. Car Parkers Nederland komt als leverancier vanparkeersystemen steeds vaker in beeld.’

te weinig ruimte of onevenredig hoge investeringskosten……

Met parkeersystemen maak je meer parkeerplaatsen door een efficiëntere benutting van de ruimte. De afgelopen 10 jaar zijn er meer dan 1.200 parkeer-plaatsen gerealiseerd. Allemaal met onze parkeersystemen.
De firma Wöhr ontwerpt en produceert parkeersystemen sinds 1959 en is Europees marktleider. Op dit moment zijn er 32 verschillende parkeersystemen verkrijgbaar, die in meerdere varianten uitgevoerd kunnen worden.

mechanische parkeersystemen

Mechanische parkeersystemen kennen twee categorieën, halfautomaten en (vol)automaten. Bij de halfautomatenparkeersystemen parkeren gebruikers zélf in en uit. Bij volautomatische parkeersystemen wordt dat geheel computergestuurd gedaan. Een overzicht van alle parkeersysteem opties is te vinden op deze website.

Car Parkers Nederland parkeersystemen

Car Parkers Nederland prijst zich gelukkig Wöhr te mogen vertegenwoordigen: ‘Wöhr heeft kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan.’ En dat telt, zeker bij parkeersystemen. John Krijnen: ‘Een parkeersysteem moet het doen. Als het gaat om parkeersystemen, kan men zich geen tweede keus veroorloven.

Parkeersysteem - Parklift - Combilift - Autohefunit - Parkeerlift - Parkeeroplossing - Parkeerprobleem - Parkeersystemen