Carparkers Header Homepage 2

parkeeroplossingen

Car Parkers Nederland = dé parkeeroplossing

Er is dringende behoefte aan parkeeroplossingen. Het creëren van parkeerplaatsen is een belangrijke (beperkende) factor geworden in het ontwikkelen van vastgoed. De vraag ‘hoe creëer ik voldoende parkeerplaatsen, hoe voldoe ik aan de geëiste parkeernorm’ stelt bouwend Nederland regelmatig voor problemen. Omdat met ‘het trekken van witte strepen op de vloer’ lang niet altijd het gewenste resultaat geboekt wordt, komt Car Parkers Nederland steeds vaker in beeld voor een parkeeroplossing.

de parkeeroplossing is nabij

Een mechanisch parkeersysteem kan voor het probleem een parkeeroplossing bieden. Met parkeersystemen worden meer parkeerplaatsen gemaakt door een efficiëntere benutting van de ruimte, hetgeen uw probleem kan oplossen.

parkeeroplossing voorbeeld

Het meest aansprekende voorbeeld is een auto op een liftplatform plaatsen, het platform laten stijgen en daar een tweede auto onder parkeren. Door een bouwkundige aanpassing blijft het toch mogelijk om onafhankelijk van elkaar te kunnen in- en uitparkeren.
Met parkeersystemen kan het groeiende probleem worden verholpen. Voor praktisch ieder parkeerprobleem hebben wij een parkeeroplossing.

klik hier voor meer informatie over parkeeroplossingen.


Combilift - Autohefunit - ParkeerliftParkeerprobleem - Parkeersystemen